Punajuuri-vuohenjuustolasagne
1 h
0
Veikeä ja terveellinen vaihtoehto tavalliselle lasagnelle. Punajuuri takaa pehmeän maun ja juustokuori tuo annokselle juuri sopivasti rakennetta.

Ainekset
- 2 kg vuohenjuustoa
- 4 l kermaa
- 4 l maitoa
- 5 kg tomaattimurskaa
- 3,5 dl kasvisliemijauhetta
- 6 kg Felix Viipalepunajuuria
- 2 kg lasagnelevyjä
- 3 kg juustoraastetta
Valmistusohje
- Liota punajuuriviipaleita kylmässä vedessä 15 minuuttia.
- Laita kattilaan vuohenjuusto, kerma, maito, tomaattimurska ja kasvisliemijauhe. Keitä seosta 20 min. Sekoita sen jälkeen
teho-/sauvasekoittimella tasaiseksi. - Siivilöi punajuuret pois vedestä.
- Lado vuokaan ensin punajuuret, sitten kastiketta ja juustoraastetta. Jatka tätä kunnes vuoka on täynnä.
- Paista 160°C uunissa noin 35 min.