Punajuuri-pekonivohvelit
45 min.
8:lle
7

Ainekset
- 1 pkt pekonia (150 g)
- 4 kpl Felix Kokonaisia punajuuria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 ruukkua persiljaa
- 2 dl kermaviiliä
- 2 1/2 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- PAISTAMISEEN
- voita tai öljyä
- TARJOILUUN
- 1 prk Felix kurkkumajoneesia
- 3 rkl Felix Piparjuuritahnaa
- 1 iso punasipuli silputtuna
- 1/2 ruukkua persiljaa silputtuna
- rouhittua valko- tai mustapippuria
Valmistusohje
Silppua pekoni ja ruskista se paistinpannussa.
- Raasta punajuuret. Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä.
- Sekoita punajuuriraaste ja pekonimurut taikinaan. Paista vohveleiksi tai letuiksi.
- Mausta kurkkumajoneesi piparjuurella.
Tarjoile vohvelit kurkku-piparjuurimajoneesin, silputun punasipulin, persiljan ja rouhitun pippurin kera.