Porsaanleike juusto-pekonikastikkeella

30 min. 10:lle

Lecoran esipaistettu paneroitu porsaanleike on maukas ja helposti valmistetta pääraaka-aine. Tarjoile leike erilaisilla lisukkeilla ja kastikkeilla.

Porsaanleike juusto-pekonikastikkeella

Ainekset

  • 10 kpl Lecora paneroitu porsaanleike esipaistettu 120 g
  • JUUSTO-PEKONIKASTIKE
  • 500 g pekonikuutio
  • 500 g sipuli
  • 1 l vesi
  • 1/2 dl lihaliemijauhe
  • 1 l laktoositon ruokakerma
  • 500 g Felix Valkosipulituorejuusto
  • 1 rkl mustapippurirouhe
  • 1/2 dl maissijauho suurustukseen
  • AURINKOSALAATTI
  • 400 g kaali
  • 400 g porkkana
  • 200 g ananasmurska mehuineen

Valmistusohje

  1. Paista leikkeet jäisinä uunissa 175 C noin 20 - 25 minuuttia.

JUUSTO-PEKONIKASTIKE


  1. Paahda pekoni pannulla ja sipuli kattilassa. Lisää sipuli pannulle ja sekoita. Lisää vesi sekä lihaliemi ja keitä hetki kasaan.
  2. Lisää kastikkeeseen kerma ja sulata joukkoon tuorejuusto. Mausta mustapippurilla. Suurusta tarpeen mukaan kylmään vesitilkkaan sekoitetulla maissijauholla.

AURINKOSALAATTI

  1. Raasta kaali ja kuorittu porkkana. Sekoita keskenään ananasmurskan kanssa.

Tarjoile leikkeet juusto-pekonikastikkeen, Oolannin ranskalaisten, aurinkosalaatin, Felix-minikurkkujen ja kirsikkatomaattien kera. Viimeistele annos Felix Ketchupilla.