Porsaanleike juusto-pekonikastikkeella
30 min.
10:lle
0
Lecoran esipaistettu paneroitu porsaanleike on maukas ja helposti valmistetta pääraaka-aine. Tarjoile leike erilaisilla lisukkeilla ja kastikkeilla.

Ainekset
- 10 kpl Lecora paneroitu porsaanleike esipaistettu 120 g
- JUUSTO-PEKONIKASTIKE
- 500 g pekonikuutio
- 500 g sipuli
- 1 l vesi
- 1/2 dl lihaliemijauhe
- 1 l laktoositon ruokakerma
- 500 g Felix Valkosipulituorejuusto
- 1 rkl mustapippurirouhe
- 1/2 dl maissijauho suurustukseen
- AURINKOSALAATTI
- 400 g kaali
- 400 g porkkana
- 200 g ananasmurska mehuineen
Valmistusohje
- Paista leikkeet jäisinä uunissa 175 C noin 20 - 25 minuuttia.
JUUSTO-PEKONIKASTIKE
Paahda pekoni pannulla ja sipuli kattilassa. Lisää sipuli pannulle ja sekoita. Lisää vesi sekä lihaliemi ja keitä hetki kasaan.- Lisää kastikkeeseen kerma ja sulata joukkoon tuorejuusto. Mausta mustapippurilla. Suurusta tarpeen mukaan kylmään vesitilkkaan sekoitetulla maissijauholla.
AURINKOSALAATTI
- Raasta kaali ja kuorittu porkkana. Sekoita keskenään ananasmurskan kanssa.
Tarjoile leikkeet juusto-pekonikastikkeen, Oolannin ranskalaisten, aurinkosalaatin, Felix-minikurkkujen ja kirsikkatomaattien kera. Viimeistele annos Felix Ketchupilla.