Porsaanleike, sinappista piparjuurikastiketta ja kuminaperunaa

1 h 50:lle

Voimakkaan makuinen sinappinen piparjuurikastike sopii täydellisesti porsaanleikkeen kaveriksi. Valitse mahdollisimman pieniä perunoita. Kun paahdat ne kokonaisina saat lopputuloksena perunoita, jotka ovat pehmeitä sisältä ja rapeita ulkoa.

Porsaanleike, sinappista piparjuurikastiketta ja kuminaperunaa

Ainekset

  • 7,000 kg Lecora paneroitu porsaanleike
  • 0,200 kg voi
  • SINAPPINEN PIPARJUURIKASTIKE
  • 0,200 kg kokojyvädijon
  • 0,100 kg Felix Piparjuuritahna
  • 1,000 kg Felix Maustamaton tuorejuusto
  • 0,010 kg suola
  • KUMINAPERUNAT
  • 7,500 kg peruna
  • 0,100 l oliiviöljy
  • 0,010 kg suola
  • 0,050 kg kumina

Valmistusohje

  1. Paista porsaanleikkeet pannulla voissa molemmin puolin kypsäksi.
  2. Sekoita sinappi, piparjuuritahna sekä tuorejuusto keskenään ja mausta massa suolalla.
  3. Mausta perunat oliiviöljyllä, suolalla ja kuminalla. Kypsennä uunissa 200 C noin 45 - 50 minuuttia.