Porsaanleike, sinappista piparjuurikastiketta ja kuminaperunaa
1 h
50:lle
0
Voimakkaan makuinen sinappinen piparjuurikastike sopii täydellisesti porsaanleikkeen kaveriksi. Valitse mahdollisimman pieniä perunoita. Kun paahdat ne kokonaisina saat lopputuloksena perunoita, jotka ovat pehmeitä sisältä ja rapeita ulkoa.

Ainekset
- 7,000 kg Lecora paneroitu porsaanleike
- 0,200 kg voi
- SINAPPINEN PIPARJUURIKASTIKE
- 0,200 kg kokojyvädijon
- 0,100 kg Felix Piparjuuritahna
- 1,000 kg Felix Maustamaton tuorejuusto
- 0,010 kg suola
- KUMINAPERUNAT
- 7,500 kg peruna
- 0,100 l oliiviöljy
- 0,010 kg suola
- 0,050 kg kumina
Valmistusohje
- Paista porsaanleikkeet pannulla voissa molemmin puolin kypsäksi.
- Sekoita sinappi, piparjuuritahna sekä tuorejuusto keskenään ja mausta massa suolalla.
- Mausta perunat oliiviöljyllä, suolalla ja kuminalla. Kypsennä uunissa 200 C noin 45 - 50 minuuttia.