Pekonihampurilainen
45 min.
2:lle
0

Ainekset
- 300 g naudan vähärasvaista jauhelihaa
- 1 rkl öljyä
- suolaa, rouhittua mustapippuria
- 4 salaatinlehteä
- 1/4 punasipulia viipaloituna
- 1 tomaatti viipaleina
- 4 siivua pekonia
- 2 isoa hampurilaissämpylää
- Felix Kruunumajoneesia
- Felix Ketchuppia
Valmistusohje
- Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä (halkaisija n. 12 cm). Anna pihvien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.
- Valmistele kasvikset.
- Kuumenna öljy pannussa ja paista pihvit ja pekoniviipaleet. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
- Avaa sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai paistinpannussa. Pursota Felix Kruunumajoneesia ja Felix Ketchuppia leikkauspinnoille, kokoa hampurilaiset ja nauti.