Pastaa yrttikastikkeessa pekonin ja broilerin kera
40 min.
4:lle
1
Kun haluat makua, niin carbonara on varma valinta pastakastikkeeksi.

Ainekset
- 2 pkt Pastella Fettuccine Naturel -tuorepastaa
- 2 broilerin rintaleikettä (250 g)
- 200 g pekonia
- 50 g voita
- 4 munankeltuaista
- 1 rkl maitoa
- 100 g parmesaani- tai pecorino-juustoa
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
- Mausta rintaleikkeet suolalla ja pippurilla ja kypsennä uunissa n. 20 min. 200 °C lämmössä.
- Keitä pasta kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 2 minuutin ajan.
- Sulata voi kattilassa ja ruskista pekoni. Siirrä syrjään.
- Vispaa munankeltuaiset ja maito kulhossa ja lisää juustoraaste. Kaada munamaitoseos pekonin päälle ja lisää pasta. Kuumenna kastike, mutta älä anna sen kiehahtaa.
- Sekoita tuorepasta carbonarakastikkeen kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa pasta rintaleikeviipaleiden, carbonarakastikkeen ja tuoreiden yrttien kera.