Parsaa, kevätpurjoa, silliä ja mätitahnamajoneesia
30 min.
4:lle
0
Kevään juhlien alkuruoka syntyy helposti parsasta, kevätpurjosta ja sipulisillistä. Kasvisversion alkuruoasta saat jättämällä sipulisillin pois ja sekoittamalla kastikkeen majoneesista ja sitruunasta.

Ainekset
- 1 puntti vihreää parsaa
- 4 kpl pientä kevätpurjoa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- ripaus suolaa
- KASTIKE
- 1 dl Kallen Mätitahnaa
- 1 dl majoneesia
- 1 tl sitruunamehua
- 1/2 prk Abba Ranskalainen sipulisilliä
Valmistusohje
- Poista parsojen kova kantaosa, halkaise suuremmat purjot ja huuhtele sisus. Paista tai grillaa parsat ja purjot rypsiöljyssä noin 3 - 5 minuuttia koosta riippuen. Lisää kasvisten pinnalle sitruunamehua ja ripaus suolaa.
- Sekoita mätitahna, majoneesi ja sitruunamehu tasaiseksi.
- Kokoa alkuruoka parsoista, kevätpurjosta, sillistä ja mätitahnamajoneesista.