Omena-kurpitsakiisseli

100:lle

Omena-kurpitsakiisseli

Ainekset

  • 7,500 l vettä
  • 2,200 kg omenakuutioita, pakaste
  • 3,000 kg Felix Kultapikkelsiä
  • 1,200 kg Felix Kultapikkelsin säilykelientä
  • 0,600 kg hienoa sokeria
  • 0,600 l vettä suurukseen
  • 0,300 kg perunajauhoa
  • 0,004 kg jauhettua kanelia, sk-prk
  • 0,050 kg vanilliinisokeria

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi ja omenakuutiot.
  2. Lisää Kultapikkelsi säilykeliemineen sekä sokeri, kuumenna.
  3. Valmista vesi-perunajauhosuurus. Lisää suurus kiisselipohjan joukkoon samalla sekoittaen. Kuumenna.
  4. Lisää kaneli ja vanilliinisokeri valmiin kiisselin joukkoon. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä.