Omena-kaurapaistos
10 min.
2:lle
1
Talviseen omena-kaura-granolapaistokseen saa hyvää makua käyttämällä fariinisokerin sijasta granolaa. Muunna resepti jälkiruoaksi tarjoamalla se vaniljavaahdon kera.

Ainekset
- 3 omenaa
- Paulúns kaneli-manteli-omena -granolaa
- 0,5 dl kaurahiutaleita
- (kanelia)
- 0,5 dl vettä
Valmistusohje
- Pese ja halkaise omenat, poista siemenkodat. Pilko omenat pieniksi paloiksi kuorineen.
- Lisää kattilaan vesi ja omenat, kääntele noin 5 minuuttia jotta palaset pehmenevät.
- Lisää sekaan kaurahiutaleet sekä halutessasi kanelia (kanelin makua tulee myös granolasta). Kääntele kattilassa vielä hetki tai kunnes omenat ovat pehmenneet tarpeeksi.
- Lisää lopuksi mukaan granola ja tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljavaahdon kanssa.