Nopea katkarapu-kasvisruukku

15 min. 4:lle

Helppo ja nopea lämmin ruoka. Hyvää ja lämmittävää.

Nopea katkarapu-kasvisruukku

Ainekset

  • 1 pussi AteriaValmis -katkarapu- ja tillikastiketta
  • 300 g kuorittuja katkarapuja
  • 300 g kasvissuikaleita (porkkana, purjo, kesäkurpitsa, kaikkia yhtä paljon)
  • 1/2  sitruuna
  • 1/2 ruukku tilliä silputtuna

Valmistusohje

  1. Leikkaa kasvikset suikaleiksi tai osta valmiita kasvissuikaleita. Raasta sitruunan kuori.
  2. Kaada kattilaan kastike ja lisää joukkoon suikaleet, sitruunankuoriraaste ja puolet silputusta tillistä.
  3. Keitä kaksi minuuttia, purista joukkoon sitruunanmehu ja laita tarjolle ruukkuihin. Laita päälle ravut, loput tillistä ja koristele sitruunanlohkolla.