Naudan lehtipihvi, yrttirelissiä ja paahdettua parsakaalia
45 min.
50:lle
0
Tarjoa klassinen lehtipihvi valkosipulilla maustetun yrttirelissin ja rapeiden parsakaalien kanssa. Pyri säästämään mahdollisimman paljon vartta parsakaaleihin hävikin minimoinnin ja myös niiden herkullisuuden vuoksi. Paista pihvi mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta saat siihen hyvän värin kypsentämättä sitä kuivaksi.

Ainekset
- 7,500 kg Lecora lehtipihvi naudanlihasta
- 0,100 l rypsiöljy
- 0,010 kg suola
- 0,010 kg mustapippurirouhe
- 6,000 kg parsakaali
- 0,010 kg suola
- 0,050 l oliiviöljy
- YRTTIRELISSI
- 0,050 kg valkosipuli
- 0,200 kg kevätsipuli
- 1,000 kg Felix Grillisalaatti
- 0,200 kg hienonnettu basilika
- 0,200 kg hienonnettu minttu
Valmistusohje
- Paista pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin rypsiöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla,
- Leikkaa parsakaalit annospaloiksi jättäen mahdollisimman paljon vartta mukaan. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa 200 C noin 15 - 20 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat kypsiä ja rapeita.
- Hienonna valkosipuli ja kevätsipuli. Sekoita grillisalaatin, basilikan ja mintun kanssa relissiksi.