Näkkäripizza

20 min.

Maistuvat ja suussa rouskuvat näkkäripizzat ovat täydellinen naposteluherkku. Yksinkertaisista ainesosista valmistuu herkullinen välipala, jota voi myös muunnella sesongin ja maun mukaan.

Näkkäripizza

Ainekset

  •   Paulúns Supernäkkäriä
  •   parsaa, parsakaalia tai broccolinia
  •   herneitä
  •   vihreää pestoa
  •   kirsikkatomaatteja
  •   mozzarellaa
  •   juustoraastetta
  •   suolaa
  •   pippuria

Valmistusohje

  1. Esikypsytä parsaa, parsakaalia tai broccolinia parin minuutin ajan kiehuvassa vedessä, varo kuitenkin kypsentämästä liikaa.
  2. Asettele näkkärit leivinpaperille ja levitä leipien päälle kerros pestoa. Halkaise kirsikkatomaatit ja leikkaa jäähtynyt parsa, parsakaali tai broccolini sekä mozzarella sopivankokoisiksi paloiksi. Lisää kaikki täytteet näkkäreiden päälle, juustoraaste ja mausteet viimeisenä.
  3. Paista 180 C 5 minuuttia.