Mysliletut

30 min. 2:lle

Mysliletut

Ainekset

  • 4 dl Paulúns Mustikka & vaniljamysliä
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • banaani
  • kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  •   paistamiseen voita

Valmistusohje

  1. Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja laita yöksi jääkaappiin tekeytymään.
  2. Lisää kananmunat ja soseutettu banaani granola-jogurttiseokseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
  3. Kuumenna pannu lämpimäksi, muttei liian kuumaksi. Mysliletut palavat herkästi liian kuumassa pannussa. Sopivan lämpötilan löydettyäsi paista letut molemmin puolin.
  4. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa.