Mungopapupullat tomaattikastikkeella

30 min. 10:lle

Lecoran muotoiltavasta luomu mungopapumassasta on helppo pyörittää herkullisia kasvispullia. Tarjoile maukkaassa tomaattikastikkeessa Oolannin perunamuusin kanssa.

Mungopapupullat tomaattikastikkeella

Ainekset

  • 1,5 kg Lecora luomu muotoiltava mungopapumassa
  • 2 rkl savupaprikajauhe
  • 1 rkl suola
  • 1 rkl mustapippurirouhe
  • 1 rkl sokeri
  • valkosipulinkynsi, murskattu
  • TOMAATTIKASTIKE
  • 250 g sipuli
  • 1 rkl öljy
  • 1 rkl mustapippurirouhe
  • 1,2 kg tomaattimurska
  • 1 rkl suola
  • 1 rkl sokeri
  • 50 g tuore basilika, pilkottu

Valmistusohje

MUNGOPAPUPULLAT

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pyörittele massasta öljytyin käsin pyöreitä palloja.
  2. Paista pannulla tai uunissa 180 C noin 20 minuuttia kauniin värisiksi. Tarjoile tomaattikastikkeen, Oolannin perunamuusin sekä patongin ja tuorejuuston kera.

TOMAATTIKASTIKE

  1. Kuullota sipulisilppu öljyssä kasarissa. Lisää mustapippurirouhe. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää muut mausteet.
  2. Anna porista hiljalleen 5 minuuttia. Lisää lopussa joukkoon basilikasuikaleet.