Mungopapumureke

45 min. 10:lle

Lecoran helposti muovattavasta mungopapumassasta syntyy maukas mureke. Ripottelemalla murekkeen päälle korppujauhoja ennen paistoa saat siihen rapean pinnan.

Mungopapumureke

Ainekset

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli ja porkkana kevyesti öljyssä. Sekoita kuullotetut vihannekset, kuutioitu tomaatti ja paprika sekä mausteet mungopapumassaan.
  2. Voitele uunipelti öljyssä ja muotoile massasta mureke. Lisää pinnalle korppujauho. Paista 175 C noin 30 minuuttia tai kunnes murekkeen pinta on kauniin ruskea. Murekkeen paino valmiina on 820 g.
  3. Sekoita raasteen ainekset keskenään.
  4. Tarjoile mureke Oolannin perunamuusin, porkkana-kurpitsaraasteen ja salaatin kera.