Munakoisolasagne

1 h, 45 min. 20:lle

Lasagnea pidetään kovin vaivalloisena valmistaa, mutta kun käytät valmista tomaattikastiketta sekä Anamma-rouhetta ja korvaat juustokastikkeen tuorejuustonokareella, valmistuu tämä munakoisolasagne helposti. Kevyemmän version perinteisestä herkusta saat, kun korvaat puolet lasagnelevyistä paistetuilla munakoison viipaleilla.

Munakoisolasagne

Ainekset

Valmistusohje

  1. Viipaloi munakoisot noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, öljyä ja ruskista pannussa tai uunissa.
  2. Sekoita Anamma-rouhe tomaattikastikkeeseen. Levitä vuoan pohjalle ohut kerros tomaattikastiketta, päälle lasagnelevyjä, sitten tuorejuustonokareita, tomaattikastiketta ja päälle kerros munakoisoviipaleita. Jatka kerroksittain, kunnes vuoka tulee täyteen. Jätä päällimmäiseksi tuorejuustoa ja viimeistele juustoraasteella.
  3. Paista 170 C noin tunti, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.