Munakoisolasagne
1 h, 45 min.
20:lle
0
Lasagnea pidetään kovin vaivalloisena valmistaa, mutta kun käytät valmista tomaattikastiketta sekä Anamma-rouhetta ja korvaat juustokastikkeen tuorejuustonokareella, valmistuu tämä munakoisolasagne helposti. Kevyemmän version perinteisestä herkusta saat, kun korvaat puolet lasagnelevyistä paistetuilla munakoison viipaleilla.

Ainekset
- 2,000 kg munakoisoa
- öljyä
- 1,000 kg Anamma vegaanirouhetta
- 2,500 kg valmista tomaattikastiketta
- 1,250 kg lasagnelevyjä
- 1,250 kg Felix ruohosipulituorejuustoa
- 0,500 kg juustoraastetta
- 0,250 kg parmesaaniraastetta
Valmistusohje
- Viipaloi munakoisot noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, öljyä ja ruskista pannussa tai uunissa.
- Sekoita Anamma-rouhe tomaattikastikkeeseen. Levitä vuoan pohjalle ohut kerros tomaattikastiketta, päälle lasagnelevyjä, sitten tuorejuustonokareita, tomaattikastiketta ja päälle kerros munakoisoviipaleita. Jatka kerroksittain, kunnes vuoka tulee täyteen. Jätä päällimmäiseksi tuorejuustoa ja viimeistele juustoraasteella.
- Paista 170 C noin tunti, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.