Munakoisolasagne

1 h, 45 min. 20:lle

Lasagnea pidetään kovin vaivalloisena valmistaa, mutta kun käytät valmista tomaattikastiketta sekä Anamma-rouhetta ja korvaat juustokastikkeen tuorejuustonokareella, valmistuu tämä munakoisolasagne helposti. Kevyemmän version perinteisestä herkusta saat, kun korvaat puolet lasagnelevyistä paistetuilla munakoison viipaleilla.

Munakoisolasagne

Ainekset

  • 2,000 kg munakoisoa
  •   öljyä
  • 1,000 kg Anamma vegaanirouhetta
  • 2,500 kg valmista tomaattikastiketta
  • 1,250 kg lasagnelevyjä
  • 1,250 kg Felix ruohosipulituorejuustoa
  • 0,500 kg juustoraastetta
  • 0,250 kg parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  1. Viipaloi munakoisot noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, öljyä ja ruskista pannussa tai uunissa.
  2. Sekoita Anamma-rouhe tomaattikastikkeeseen. Levitä vuoan pohjalle ohut kerros tomaattikastiketta, päälle lasagnelevyjä, sitten tuorejuustonokareita, tomaattikastiketta ja päälle kerros munakoisoviipaleita. Jatka kerroksittain, kunnes vuoka tulee täyteen. Jätä päällimmäiseksi tuorejuustoa ja viimeistele juustoraasteella.
  3. Paista 170 C noin tunti, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.