Muna-anjovisleipä

10:lle

Vaivattomat muna-anjovisleipäset sopivat hyvin cocktailpaloiksi tai vaikkapa kokoustarjoiluun pikkusuolaisiksi.

Muna-anjovisleipä

Ainekset

Valmistusohje

  1. Halkaise ruisleivät (esim. Vaasan pieni ruisruutu) ja leikkaa ne tarvittaessa haluamaasi muotoon.
  2. Keitä kananmunat kypsiksi. Kuori ja viipaloi ne. Tai käytä pakastettua valmiiksi viipaloitua kananmunaa.
  3. Valuta Abba Anjovisfileet.
  4. Kokoa leipä seuraavasti (sulkeissa raaka-ainemäärät tuotetta kohden):
    Voitele leivät margariinilla (5 g).
    Levitä kananmunaviipaleet limittäin leivälle (35 g).
    Aseta kaksi anjovisfilettä leivälle.
    Annostele Felix kurkkusalaattia leivälle (5 g).
    Viimeistele paahdetulla sipulirouheella (2 g).
  5. Tarjoa esim. kokoustarjoilun tai cocktailtilaisuuden pikkusuolaisena.