Muna-anjovisleipä
10:lle
0
Vaivattomat muna-anjovisleipäset sopivat hyvin cocktailpaloiksi tai vaikkapa kokoustarjoiluun pikkusuolaisiksi.

Ainekset
- 0,19 kg pieniä ruisleipiä
- 50 g margariinia
- 0,35 kg kananmunaa
- 80 g Abba Anjovisfileitä
- 50 g Felix Kurkkusalaattia
- 20 g paahdettua sipulirouhetta
Valmistusohje
- Halkaise ruisleivät (esim. Vaasan pieni ruisruutu) ja leikkaa ne tarvittaessa haluamaasi muotoon.
- Keitä kananmunat kypsiksi. Kuori ja viipaloi ne. Tai käytä pakastettua valmiiksi viipaloitua kananmunaa.
- Valuta Abba Anjovisfileet.
- Kokoa leipä seuraavasti (sulkeissa raaka-ainemäärät tuotetta kohden):
Voitele leivät margariinilla (5 g).
Levitä kananmunaviipaleet limittäin leivälle (35 g).
Aseta kaksi anjovisfilettä leivälle.
Annostele Felix kurkkusalaattia leivälle (5 g).
Viimeistele paahdetulla sipulirouheella (2 g). - Tarjoa esim. kokoustarjoilun tai cocktailtilaisuuden pikkusuolaisena.