Mehevä kinkkupatonki

40:lle

Lämpimät kinkkupatongit ovat täyttävä välipala. Palvikinkun sijaan voit myös käyttää pizzakinkkua, makkaraa tai tonnikalaa. Halutessasi voit muuttaa osan juustosta esim. sinihomejuustoksi.

Mehevä kinkkupatonki

Ainekset

Valmistusohje

  1. Leikkaa patongit päältä auki.
  2. Pese ja kuutioi paprika.
  3. Kaada suurin osa ananaksen mehusta pois.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Jaa täyte tasan patonkien kesken.
  5. Levitä juustoraaste patonkien pinnalle ja paista patonkeja 15-20 min 200 C uunissa.
  6. Patongit ovat valmiita kun pintaan tulee kauniin ruskeita pilkkuja. Anna kuitenkin vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
  7. Voit myös tehdä patonkeja ennakkoon ja lämmittää menekin mukaan.