Mehevä kinkkupatonki
40:lle
1
Lämpimät kinkkupatongit ovat täyttävä välipala. Palvikinkun sijaan voit myös käyttää pizzakinkkua, makkaraa tai tonnikalaa. Halutessasi voit muuttaa osan juustosta esim. sinihomejuustoksi.

Ainekset
- 24 kg maalaispatonkeja
- 4 kg punaista paprikaa
- 600 g kuivattua sipulirouhetta
- 5,2 kg ananasmurskaa
- 2,4 kg Felix Tartarpikkelsiä
- 8 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 6,8 kg palvikinkkua kuutioina
- 40 g mustapippurirouhetta
- 400 g juoksevaa margariinia
- 3,360 kg Felix Sinappia
- 1,2 kg Felix Ketchuppia
- Päälle
- 4 kg juustoraastetta
Valmistusohje
- Leikkaa patongit päältä auki.
- Pese ja kuutioi paprika.
- Kaada suurin osa ananaksen mehusta pois.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Jaa täyte tasan patonkien kesken.
- Levitä juustoraaste patonkien pinnalle ja paista patonkeja 15-20 min 200 C uunissa.
- Patongit ovat valmiita kun pintaan tulee kauniin ruskeita pilkkuja. Anna kuitenkin vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
- Voit myös tehdä patonkeja ennakkoon ja lämmittää menekin mukaan.