Matjestartar omenalla

20 min. 4:lle

Matjessillin vahva ja täyteläinen maku sopii hienosti sillitartariin, jota omena pehmentää ja pyöristää. Klassikko iltapalaksi tai illanistujaisiin myös niille, joille matjessilli ei yleensä ole se ensimmäinen valinta! Vinkki: Voit käyttää pientä ympyrämuottia tai vastaavaa muotoillaksesi leipiä ja torttuja.

Matjestartar omenalla

Ainekset

  • 1 prk Vesta matjessilliä
  • 1 kpl sipuli
  • 1 kpl omena
  • 1 tl sitruunamehua
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl tuoretta tilliä
  •   pippuria
  • LISUKKEEKSI:
  •   ruisleipää
  •   retiisiä
  •   salaattia

Valmistusohje

  1. Pienennä matjesfilepalat pikkupaloiksi, hienonna sipuli, ja kuori ja viipaloi omena pieniksi kuutioiksi. Laita omenakuutioiden päälle sitruunamehua.
  2. Sekoita matjessilli, sipuli, omena, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta pippurilla.
  3. Laita seos leipäviipaleelle. Koristele retiisiviipaleilla ja salaatilla.