Matjestartar omenalla
20 min.
4:lle
15
Matjessillin vahva ja täyteläinen maku sopii hienosti sillitartariin, jota omena pehmentää ja pyöristää. Klassikko iltapalaksi tai illanistujaisiin myös niille, joille matjessilli ei yleensä ole se ensimmäinen valinta! Vinkki: Voit käyttää pientä ympyrämuottia tai vastaavaa muotoillaksesi leipiä ja torttuja.

Ainekset
- 1 prk Vesta matjessilliä
- 1 kpl sipuli
- 1 kpl omena
- 1 tl sitruunamehua
- 4 rkl ranskankermaa
- 1 rkl tuoretta tilliä
- pippuria
- LISUKKEEKSI:
- ruisleipää
- retiisiä
- salaattia
Valmistusohje
- Pienennä matjesfilepalat pikkupaloiksi, hienonna sipuli, ja kuori ja viipaloi omena pieniksi kuutioiksi. Laita omenakuutioiden päälle sitruunamehua.
- Sekoita matjessilli, sipuli, omena, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta pippurilla.
- Laita seos leipäviipaleelle. Koristele retiisiviipaleilla ja salaatilla.