Matjessilliä ruskistetun voi-vinegretten, perunoiden ja mantelin kera
30 min.
4:lle
14

Ainekset
- 2 pkt Ahti Matjessillifileitä
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 1/2 dl balsamiviinietikkaa
- 2 tl suolaa
- puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
- 50 g voita
- tilliä ja lehtipersiljaa
- MANTELIPERUNAT
- 600 g vastakeitettyä uutta perunaa
- 1 rkl voisulaa
- 40 g mantelilastuja paahdettuna
Valmistusohje
- Kiehauta balsamietikka, sokeri, suola ja sitruunankuoriraaste kasarissa.
- Lisää sipuli ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kasari liedeltä.
- Ruskista voi pannulla. Valuta voi sipulien päälle.
- Kaada vinegretti matjessillin päälle ja ripottele pinnalle yrttejä.
- Keitä uudet perunat ja sekoita niihin paahdetut mantelit. Tarjoile manteliperunat sillin kanssa.