Lehtipihvirulla

30 min. 10:lle

Mehevä lehtipihvirulla syntyy Lecoran mureasta naudan lehtipihvistä ja Felixin tuorejuustosta. Tarjoile raikkaan tuorekurkkusalaatin ja Oolannin täyteläisen perunamuusin kanssa.

Lehtipihvirulla

Ainekset

Valmistusohje

Jätä lehtipihvi jäisenä alemman muovin päälle. Levitä vielä jäisen pihvin päälle tuorejuustoa ja rouhi päälle mustapippuria.

  1. Rullaa lehtipihvi alusmuovin avulla rullaksi ja muotoile kääryleeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja lado öljyllä voideltuun GN-vuokaan.
  2. Kypsennä uunissa 200 C noin 10 - 15 minuuttia ja anna levätä hetki ennen tarjoilua.
  3. Tarjoile Oolannin perunamuusin ja kreikkalaisen kurkkusalaatin kanssa.

KREIKKALAINEN KURKKUSALAATTI

  1. Kuutioi kurkku ja murenna fetajuusto. Sekoita kaikki ainekset keskenään.