Lehtipihvi perunamuusilla
30 min.
10:lle
0
Lecoran valmiiksi nuijittu murea lehtipihvi valmistuu nopeasti kuumalla pannulla. Tarjoile maustevoin sijaan Felixin tuorejuustosta ja sweet chili -kastikkeesta sekoitettu kastike.

Ainekset
- 10 kpl Lecora lehtipihvi naudanlihasta 150g
- öljy
- suola ja mustapippuri
- OOLANNIN PERUNAMUUSI
- 1 kg Oolannin perunamuusiaines
- 1 l maito
- 40 g rasva tai öljy
- 1/2 rkl suola
- TUOREJUUSTO-SWEET CHILI -KASTIKE
- 400 g Felix Maustamaton tuorejuusto
- 100 g Felix Sweet chili -kastike
- TUORESALAATTI
- 400 g salaatinlehtiä revittynä
- 200 g kirsikkatomaatin puolikkaita
- 400 g kurkkua pilkottuna
- PIKKELÖITY PUNASIPULI
- 400 g punasipuli, suikale
- 200 g Felix Special yrtti-balsamico salaattikastike
- 20 g sokeri
- 5 g suola
- ripaus mustapippurirouhetta
- PAAHDETUT VIHANNEKSET
- 50 g kirsikkatomaatti
- 50 g vihreä paprika paloina
- 1/2 dl oliiviöljy
- 10 g cajun-mausteseos
Valmistusohje
- Paista lehtipihvi kuumalla paistinpannulla öljyssä noin 30 sekuntia/puoli ja mausta suolalla sekä mustapippurirouheella.
- Tarjoile Oolannin perunamuusin, tuorejuusto-sweet chili -kastikkeen ja tuoresalaatin kanssa.
OOLANNIN PERUNAMUUSI
- Sekoita kaikki ainekset keskenään pakissa. Kypsennä höyrytoiminnolla 100 C noin 20 - 25 minuuttia ilman kantta.
- Sekoita ja anna hautua muutama minuutti kannen alla.
VINKKI! Saat muusiin väkevyyttä ja rakennetta sekoittamalla joukkoon karkeaa dijon-sinappia.
TUOREJUUSTO-SWEET CHILI -KASTIKE
- Sekoita ainesosat keskenään.
TUORESALAATTI
- Sekoita ainesosat keskenään ja viimeistele salaatinkastikkeella.
PIKKELÖITY PUNASIPULI
- Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja anna maustua hetki.
PAAHDETUT VIHANNEKSET
- Sekoita kasvikset, öljy ja mausteet keskenään. Kypsennä uunissa 180 C noin 15 minuuttia.