Lehtipihvi perunamuusilla

30 min. 10:lle

Lecoran valmiiksi nuijittu murea lehtipihvi valmistuu nopeasti kuumalla pannulla. Tarjoile maustevoin sijaan Felixin tuorejuustosta ja sweet chili -kastikkeesta sekoitettu kastike.

Lehtipihvi perunamuusilla

Ainekset

Valmistusohje

  1. Paista lehtipihvi kuumalla paistinpannulla öljyssä noin 30 sekuntia/puoli ja mausta suolalla sekä mustapippurirouheella.
  2. Tarjoile Oolannin perunamuusin, tuorejuusto-sweet chili -kastikkeen ja tuoresalaatin kanssa.

OOLANNIN PERUNAMUUSI

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään pakissa. Kypsennä höyrytoiminnolla 100 C noin 20 - 25 minuuttia ilman kantta.
  2. Sekoita ja anna hautua muutama minuutti kannen alla.

VINKKI! Saat muusiin väkevyyttä ja rakennetta sekoittamalla joukkoon karkeaa dijon-sinappia.


TUOREJUUSTO-SWEET CHILI -KASTIKE

  1. Sekoita ainesosat keskenään.

TUORESALAATTI

  1. Sekoita ainesosat keskenään ja viimeistele salaatinkastikkeella.

PIKKELÖITY PUNASIPULI

  1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja anna maustua hetki.

PAAHDETUT VIHANNEKSET

  1. Sekoita kasvikset, öljy ja mausteet keskenään. Kypsennä uunissa 180 C noin 15 minuuttia.