Kurpitsainen linssipata

100:lle

Kurpitsainen linssipata

Ainekset

  • 30 g öljyä
  • 30 g kurkumaa
  • 20 g mustapippuria
  • 20 g currya
  • 5,7 l vettä
  • 400 g vaaleaa kastikejauhetta
  • 1,5 kg tomaattisosetta
  • 100 g kasvisliemijauhetta (vähäsuolaista)
  • 100 g sokeria
  • 5,1 kg kasvissekoitusta
  • 1,4 kg Felix Minikuutioista kurpitsasalaattia
  • 1 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
  • 1,4 kg punaisia linssejä
  • 1,4 kg pakastesipulikuutioita
  •   suolaa

Valmistusohje

  1. Kiehauta mausteet öljyssä.
  2. Lisää joukkoon kastikeaineet ja vesi. Kiehauta.
  3. Lisää joukkoon loput raaka-aineet listan mukaisessa järjestyksessä. Muista huuhtoa ja valuittaa linssit ennen pataan laittoa.
  4. Keitä pata kypsäksi. Älä sekoita turhaan ettei rakenne kärsi.