Kurpitsainen linssipata
100:lle
0

Ainekset
- 30 g öljyä
- 30 g kurkumaa
- 20 g mustapippuria
- 20 g currya
- 5,7 l vettä
- 400 g vaaleaa kastikejauhetta
- 1,5 kg tomaattisosetta
- 100 g kasvisliemijauhetta (vähäsuolaista)
- 100 g sokeria
- 5,1 kg kasvissekoitusta
- 1,4 kg Felix Minikuutioista kurpitsasalaattia
- 1 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 1,4 kg punaisia linssejä
- 1,4 kg pakastesipulikuutioita
- suolaa
Valmistusohje
- Kiehauta mausteet öljyssä.
- Lisää joukkoon kastikeaineet ja vesi. Kiehauta.
- Lisää joukkoon loput raaka-aineet listan mukaisessa järjestyksessä. Muista huuhtoa ja valuittaa linssit ennen pataan laittoa.
- Keitä pata kypsäksi. Älä sekoita turhaan ettei rakenne kärsi.