Kultainen kurpitsa-porkkanasosekeitto

100:lle

Täyteläinen kurpitsa-porkkanasosekeitto sopii hyvin esimerkiksi lounaskeitoksi. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi tuorejuustoa, raejuustoa tai paahdettuja kurpitsansiemeniä.

Kultainen kurpitsa-porkkanasosekeitto

Ainekset

  • 9,0 kg kuorittua porkkanaa
  • 13,0 l vettä
  • 7,0 kg Felix Kurpitsasalaattia
  • 0,01 kg kuivattua timjamia
  • 0,1 kg kasvisliemijauhetta
  • 0,01 kg jauhettua muskottipähkinää
  • 2,0 l ruokakermaa 10% VL
  • 0,1 kg hienoa suolaa

Valmistusohje

  1. Paloittele porkkanoita hieman pienemmiksi. Keitä porkkanat vedessä kypsiksi.
  2. Lisää joukkoon valutettu Felix Kurpitsasalaatti. Soseuta keittopohja huolellisesti tehosekoittajalla.
  3. Sekoita joukkoon mausteet, kasvisliemijauhe, ruokakerma ja suola.
  4. Tarjoa lisukkeena halutessasi esim. paahdettuja kurpitsansiemeniä.