Kotoiset lihapullat
1 h
6:lle
8
Perinteiset ja mureat lihapullat ovat ruokapöydän klassikko. Tarjoile perunamuusin, Felix Maku Viipalekurkkujen ja tuoreiden tomaattien kera.

Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1/2 dl korppujauhoja
- 1 dl vettä tai kermaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/4 tl jauhettua maustepippuria
- 1 kananmuna
- Paistamiseen öljyä ja voita
- Tarjoiluun Felix Maku -viipalekurkkuja
Valmistusohje
- Mittaa lihapullien ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.
- Pyöritä murekeseos pulliksi ja paista kauniin ruskeiksi ja kypsiksi öljy-rasvaseoksessa.
- Tarjoa Felix Maku -viipalekurkkujen, muusin, paistettujen kirsikkatomaattien ja kastikkeen kanssa.
- VINKKI!
Halutessasi voit ruskistaa lihapullataikinan sipulisilpun öljyssä tai voissa.