Kevätrullat kasvisrisotolla

30 min. 10:lle

Lecoran kevätrullat saavat kaverikseen kermaisen itämaisen kasvisrisoton. Maukkaan ja rapean kevätrullan sisällä on runsaasti hienoksi raastettua vihannesta. Tarjoile Felix Sweet chili -kastikkeen kanssa.

Kevätrullat kasvisrisotolla

Ainekset

  • 20 kpl Lecora luomu kasviskevätrulla 90 g
  • KASVISRISOTTO (uunissa valmistettava)
  • 500 g purjo pilkottuna
  • 300 g paprika pilkottuna
  • 500 g maissi
  • 2 1/2 l kasvisliemi
  • sitruunan mehu
  • 1 kg risottoriisi
  • 300 g Felix maustamaton tuorejuusto
  • 50 g Felix Sweet chili -kastike
  • 10 g inkivääriraaste
  • 50 g voi
  •   mustapippurirouhe
  • UUNIVIHANNEKSET
  • 700 g kukkakaali
  • 500 g pikkuporkkana
  • 1/2 dl rypsiöljy
  • 20 g Ras-el-hanout -mausteseos
  • 10 g suola
  • 10 g ruokosokeri
  • CANTALOUPE JA KURKKU
  • 500 g cantaloupe-kuutioita
  • 400 g kurkkukuutio
  • 1 dl rucola leikattu

Valmistusohje

  1. Kuumenna kevätrullat uunissa 175 C noin 20 - 25 minuuttia tai friteerauskeittimessä.
  2. Tarjoile kasvisrisoton ja Felix Sweet chili -kastikkeen kanssa.

KASVISRISOTTO

  1. Lisää kasvikset, kasvisliemi ja sitruunamehu ja riisi GN-vuokaan. Peitä vuoka ja laita uuniin. Kypsennä puoli tuntia, poista kansi. Sekoita.
  2. Lisää valmiiseen risottoon juusto, sweet chili -kastike, inkivääriraaste, voi ja mustapippurirouhe.

UUNIVIHANNEKSET

  1. Levitä vihannekset uunipellille. Lisää öljy sekä mausteet ja sekoita.
  2. Kypsennä uunissa 180 C noin 15 minuuttia.

CANTALOUPE JA KURKKU

  1. Sekoita ainekset keskenään.