Kermainen kasviskeitto

100:lle

Kermainen kasviskeitto

Ainekset

  • 5,5 kg Anamma-rouhetta
  • 10 kg vettä
  • 1 kg sipulikuutioita
  • 0,01 kg currya
  • 0,06 kg viherpippuria
  • 0,01 kg paprikajauhetta
  • 0,15 kg suolaa
  • 6 kg perunakuutioita, raaka
  • 1 kg porkkanakuutioita, pakaste
  • 1,5 kg parsakaalia, pakaste
  • 1 kg paprikakuutioita, pakaste
  • 2 kg purjosuikaleita
  • 2 kg kaurakermaa

Valmistusohje

  1. Laita vesi ja mausteet pataan. Lisää perunakuutiot ja keitä lähes kypsäksi.
  2. Lisää porkkanat, parsat ja paprikat sekä Anamma-rouhe. Lisää lopuksi purjo ja kaurakerma. Anna keiton maustua.
  3. Keiton tulee olla kypsää. Lämpötila 90 C.

VINKKI! Kokeile korvata rouhe Anamma-pyöryköillä. Näin saat erilaista suutuntumaa keittoon.