Kermainen kasviskeitto
100:lle
1

Ainekset
- 5,5 kg Anamma-rouhetta
- 10 kg vettä
- 1 kg sipulikuutioita
- 0,01 kg currya
- 0,06 kg viherpippuria
- 0,01 kg paprikajauhetta
- 0,15 kg suolaa
- 6 kg perunakuutioita, raaka
- 1 kg porkkanakuutioita, pakaste
- 1,5 kg parsakaalia, pakaste
- 1 kg paprikakuutioita, pakaste
- 2 kg purjosuikaleita
- 2 kg kaurakermaa
Valmistusohje
- Laita vesi ja mausteet pataan. Lisää perunakuutiot ja keitä lähes kypsäksi.
- Lisää porkkanat, parsat ja paprikat sekä Anamma-rouhe. Lisää lopuksi purjo ja kaurakerma. Anna keiton maustua.
- Keiton tulee olla kypsää. Lämpötila 90 C.
VINKKI! Kokeile korvata rouhe Anamma-pyöryköillä. Näin saat erilaista suutuntumaa keittoon.