Katkarapupastaa ja fenkolia

Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.

Katkarapupastaa ja fenkolia

Ainekset

  • 1 pss Abba AteriaValmis Laktoositon Katkarapu- ja tillikastike kalalle
  • 1 pkt Pastella-tuorepastaa
  • 1 kpl fenkoli
  • 1 tl suolaa
  • 200 g katkarapuja sulatettuina
  • 100 g pakasteherneitä sulatettuina
  • 1 ruukku tuoretta tilliä nypittynä
  • 40 g parmesaania lastuina

Valmistusohje

  1. Poista fenkolin uloimmat kuoret ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Upota fenkoliviipaleet jääkylmään veteen, jossa on ripaus suolaa.
  2. Keitä vettä noin 1 l ja lisää 1 tl suolaa.
  3. Lämmitä katkarapu- ja tillikastike kattilassa. Lisää katkaravut ja herneet kastikkeen joukkoon.
  4. Lisää pasta keitinveteen ja keitä noin 1 minuutti. Valuta pasta lävikössä.
  5. Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  6. Viimeistele fenkolilla, tuoreella tillillä sekä parmesaanilastuilla.