Katkarapuleipä
1
Pikkusuolaista esimerkiksi kokoustarjoiluun tai cocktailtilaisuuteen.

Ainekset
- 0,3 kg paahtoleipäviipaleita
- 50 g Felix majoneesia
- 0,25 kg katkarapuja
- 0,1 kg Felix Minikuutioista kurpitsasalaattia
- 20 g punasipulia kuorittuna
- 5 g tilliä
Valmistusohje
- Leikkaa paahtoleivästä stanssilla pyöreä pala tai kanttaa se neliön malliseksi.
- Valuta katkaravut sekä Felix Minikuutioinen kurpitsasalaatti.
- Leikkaa punasipulista ohuita puolirenkaita.
- Kokoa leipä seuraavasti (sulkeissa raaka-ainemäärät tuotetta kohden):
Voitele leipä majoneesille (5g).
Annostele leivälle runsaasti katkarapuja (25g).
Annostele päälle keoksi Felix Minikuutioitua kurpitsasalaattia (10g).
Aseta pinnalle muutama punsasipulisuikale (2g). - Viimeistele tillitupsulla.