Kasvisvuoka

20:lle

Kasvisvuoka

Ainekset

  •   Kasvistäyte
  • 460 g Felix Minikuutioista kurpitsasalaattia
  • 380 g suikalejuureksia, pakaste
  • 370 g tummaa soijarouhetta
  • 200 g juustoraastetta
  • 640 g tomaattisosetta
  • 37 g kasvisliemijauhetta
  • 14 g suolaa
  • 18 g valkosipulijauhetta
  • 2 g oreganoa
  • 2 g basilikaa
  • 46 g sipulijauhetta
  •   Perunatäyte
  • 410 g Felix Ohutviipalekurkkuja
  • 1,5 kg raakoja perunaviipaleita
  •   Juustokastike
  • 750 g laktoositonta ruokakermaa
  • 380 g sulatejuustoa
  • 350 g Felix Maustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohje

  1. Voitele tarvittava määrä vuokia (20 annosta/ vuoka).
  2. Sekoita kasvistäytteen ainekset yleiskoneessa tai sekoittavassa padassa ja levitä täyte voidellun vuoan pohjalle.
  3. Laita kurkku- ja perunaviipaleet kasvistäytteen päälle.
  4. Valmista juustokastike yleiskoneessa ja kaada tasaisesti vuokaan.
  5. Esilämmitä uuni yhdistelmäpaistolla 200 asteeseen. Laita vuoka uuniin ja paista yhdistelmäpaistolla (150 astetta) noin 45-65 minuuttia.