Kasvisvuoka
20:lle
0

Ainekset
- Kasvistäyte
- 460 g Felix Minikuutioista kurpitsasalaattia
- 380 g suikalejuureksia, pakaste
- 370 g tummaa soijarouhetta
- 200 g juustoraastetta
- 640 g tomaattisosetta
- 37 g kasvisliemijauhetta
- 14 g suolaa
- 18 g valkosipulijauhetta
- 2 g oreganoa
- 2 g basilikaa
- 46 g sipulijauhetta
- Perunatäyte
- 410 g Felix Ohutviipalekurkkuja
- 1,5 kg raakoja perunaviipaleita
- Juustokastike
- 750 g laktoositonta ruokakermaa
- 380 g sulatejuustoa
- 350 g Felix Maustamatonta tuorejuustoa
Valmistusohje
- Voitele tarvittava määrä vuokia (20 annosta/ vuoka).
- Sekoita kasvistäytteen ainekset yleiskoneessa tai sekoittavassa padassa ja levitä täyte voidellun vuoan pohjalle.
- Laita kurkku- ja perunaviipaleet kasvistäytteen päälle.
- Valmista juustokastike yleiskoneessa ja kaada tasaisesti vuokaan.
- Esilämmitä uuni yhdistelmäpaistolla 200 asteeseen. Laita vuoka uuniin ja paista yhdistelmäpaistolla (150 astetta) noin 45-65 minuuttia.