Kasvisrisotto

45 min. 100:lle

Kasvisrisotto

Ainekset

  • 10 kg kasviksia, esim. herne-maissi-paprikaa
  • 2,5 kg sipulikuutioita, pakaste
  • 3 kg Anamma vegaanirouhetta
  • 3,75 kg risottoriisiä
  • MAUSTELIEMI
  • 12,5 kg vettä
  • 2,5 kg öljyä
  • 0,63 kg fariinisokeria
  • 0,25 kg kasvisliemijauhetta
  • 0,01 kg jodioitua suolaa
  • 0,05 kg currymaustetta
  • 0,05 kg paprikajauhetta
  • 0,01 kg mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  1. Punnitse 1/1-65 mm vuokaan ensin kasvikset, sipuli, Anamma-vegaanirouhe ja päällimmäiseksi risottoriisi.
  2. Mittaa pataan vesi, öljy ja mausteet. Annostele mausteliemi vuokiin.
  3. Esilämmitä höyrytoiminnolla +130 C. Kypsennä höyrytoiminnolla +110 C 15 minuuttia tai yhdistelmätoiminnolla +170 C, kosteus 50 % 25 minuuttia.
  4. Voit korvata kasvikset millä tahansa kasviksilla.