Kartanon pannacotta
100:lle
1
Makea pannacotta on helppo valmistaa myös GN-vuoassa. Näyttävämmän esillepanon saat kirkkaisiin laseihin tehdyillä yksittäisannoksilla.

Ainekset
- 100 g liivatelehtiä
- 4,5 kg laktoositonta kuohukermaa
- 4 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 1,2 kg sokeria
- 100 g vaniljasokeria
- 300 g sitruunamehua
- 2 kg Felix Kartanoherkkua
- 500 g laktoositonta voita
- 300 g hunajaa
- Pinnalle:
- 2 kg pistaasipähkinöitä
- 500 kg laktoositonta voita
- 300 g hunajaa
Valmistusohje
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään 10 minuutiksi.
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokerit.
- Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja purista liivatelehdet joukkoon. Anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja lisää ohuena nauhana tuorejuustoseokseen.
- Lusikoi Felix Kartanoherkkua juomalasien pohjalle noin parin sentin verran ja lusikoi päälle tuorejuustoseosta. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin 2-4 tunniksi.
- Pinnalle
Kuumenna voi paistinpannulla. Lisää pistaasipähkinät ja hunaja. Paista 2-3 minuuttia. - Nostele hunajapistaaseja pannacottalasien pinnalle ja tarjoile.