Kallen silakkarullat

20:lle

Kallen silakkarullat

Ainekset

  • 1 kpl vuokia GN 1/1-40 mm
  • 2,000 kg silakkarullia (esim. Apetit)
  • 0,300 kg purjoviipaleita
  •   KASTIKE
  • 0,200 kg Kallen Mätitahnaa
  • 0,110 kg Felix Chilikastiketta
  • 0,150 kg Felix Ketchuppia
  • 0,330 l kasvirasvasekoitetta 14 %
  • 0,330 l vettä
  • 0,033 l sitruunamehua
  • 0,005 kg suolaa
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Poista silakkarullat pakkauksestaan jäisenä ja siirrä voideltuun GN 1/1-vuokaan. Sulata yön yli kylmiössä.
  2. Painele rullat irti toisistaan. Lisää purjoviipaleet filerullien päälle.
  3. Sekoita keskenään mätitahna, chilikastike, ketchup, kasvirasvasekoite, vesi, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Kaada silakkarullien päälle.
  4. Kypsennä kiertoilmauunissa 170 C n. 20 - 25 min. Lisää valmiin ruoan pinnalle hienonnettua tilliä.