Kaali-sellerisalaatti

Kaali-sellerisalaatti

Ainekset

  • 1,6 kg Felix Salaattiselleriä
  • 3 kg suikaloitua valkokaalia
  • 2 tl suolaa
  • 0,3 l omenaviinietikkaa
  • 1 l Felix Remouladekastiketta
  • 0,8 l maustamatonta ruoanvalmistusjogurttia
  • 0,1 l sitruunamehua
  •   suolaa
  •   jauhettu mustapippuria
  • 0,5 kg porkkanaa karkeana raasteena
  • 1 kg omenaa kuutioina tai suikaleina
  • 2 dl tuoretta kevätsipulia tai ruohosipulia leikattuna
  • 3 kg kypsä ruskistettu broilerin rintafilee suikaleina tai vastaavaa
  •   tai broilerin voi myös jättää kokonaan pois

Valmistusohje

  1. Sekoita kaali, suola ja etikka. Anna vetäytyä kylmässä ½ tuntia, sekoita pari kertaa.
  2. Valuta kaali lävikössä, samoin salaattisellerisuikaleet.
  3. Sekoita remouladekastike, jogurtti ja sitruunamehu, mausta seos. Sekoita kaikki aineet keskenään, tarkista mauku ja annostele kulhoihin.