Juuressosekeitto savustetulla porsaanlihalla ja parmesanilla
20:lle
0
Tähän keittoon voit käyttää ylijäänyttä muusia tai jääkaapista löytyviä erilaisia juureksia.

Ainekset
- 1 kg Oolannin perunamuusi
- 3 l vesi, kasvisliemi tai kerma
- 400 g porkkana, kuutioitu
- 400 g juuriselleri, kuutioitu
- 400 g palsternakka, kuutioitu
- 100 g keltasipuli, kuutioitu
- TARJOILUUN
- 250 g savustettua porsaankylkeä, kuutioitu
- 100 g keltasipuli, hienonnettu
- balsamiviinietikka
Valmistusohje
- Freesaa juurekset oliiviöljyssä. Lisää neste ja perunamuusi.
- Kiehauta ja mausta valinnaisilla mausteilla. Sekoita seos sileäksi keitoksi.
- Paista liha rapeaksi. Lisää sipuli ja paista pehmeäksi.
- Lisää balsamiviinietikka ja keitä kasaan.
VINKKI! Koristele keitto parmesaanilastuilla ja timjamilla.