Juhlapöydän sillikaviaari
4
Maukas sillikaviaari maistuu parhaimmalta tumman ja makeahkon leivän päällä. Esimerkiksi leikkaamalla saaristoleivän neliönmuotoiseksi viipaleiksi, saa helposti tehtyä näyttäviä ja herkullisia naposteltavia juhlapöytään.

Ainekset
- 1 pkt Ahti Matjessillifileitä
- 2 dl ranskankermaa
- 100 g yrtti-pippuri- tai sipulituorejuustoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 keitettyä munaa
- 1/2 dl ruohosipulisilppua
Valmistusohje
- Hienonna silli pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita keskenään ranskankerma ja tuorejuusto.
- Lisää seokseen silli, sitruunamehu, hienonnetut munat ja ruohosipulisilppu. Sekoita tasaiseksi.
- Anna makujen tasaantua pari tuntia jääkaapissa ennen kuin tarjolle asettamista.