Juhlapöydän sillikaviaari

Maukas sillikaviaari maistuu parhaimmalta tumman ja makeahkon leivän päällä. Esimerkiksi leikkaamalla saaristoleivän neliönmuotoiseksi viipaleiksi, saa helposti tehtyä näyttäviä ja herkullisia naposteltavia juhlapöytään.

Juhlapöydän sillikaviaari

Ainekset

  • 1 pkt Ahti Matjessillifileitä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 100 g yrtti-pippuri- tai sipulituorejuustoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • keitettyä munaa
  • 1/2 dl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

  1. Hienonna silli pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita keskenään ranskankerma ja tuorejuusto.
  3. Lisää seokseen silli, sitruunamehu, hienonnetut munat ja ruohosipulisilppu. Sekoita tasaiseksi.
  4. Anna makujen tasaantua pari tuntia jääkaapissa ennen kuin tarjolle asettamista.