Itämainen porsaanleike ja fenkolisalaattia
30 min.
50:lle
0
Itämaisilla kuivamausteilla maustettu porsaanleike sopii erinomaisesti yhteen raikkaan fenkolisalaatin kanssa. Lisää potkua ja kosteutta annokseen saan Felixin chilikastikkeella.

Ainekset
- 6,000 kg Lecora paneroitu porsaanleike, esipaistettu
- 0,010 kg chilirouhe
- 0,010 kg inkiväärijauhe
- 0,020 kg fenkolinsiemen
- 0,050 kg seesaminsiemen
- 0,010 kg suola
- FENKOLISALAATTI
- 1,000 kg lime
- 2,500 kg fenkoli
- 1,000 kg omena
- 0,100 kg sokeri
- 0,100 l limemehu
- 0,020 l seesamiöljy
- 0,200 kg hienonnettu korianteri
Valmistusohje
- Mausta porsaanleikkeet chilirouheella, inkiväärijauheella, fenkolinsiemenillä, seesaminsiemenillä ja suolalla molemmin puolin. Lämmitä uunissa 200 C noin 10 minuuttia.
- Leikkaa limet lohkoiksi. Viipaloi fenkoli ohueksi viipaleiksi mandoliinilla ja suikaloi omenat. Sekoita sokeri, limemehu ja seesamiöljy niin, että sokeri sulaa kastikkeeseen. Sekoita fenkoliviipaleiden, omenasuikaleiden ja korianterin kanssa salaatiksi. Tarjoile annos Felix chilikastikkeen kera.