Intialaiset kasvispyörykät ja curryntuoksuinen tomaattikastike
20 min.
4:lle
0

Ainekset
- 1 pss Anamma Kasvispyöryköitä
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- 1 rkl garam masalaa
- CURRYNTUOKSUINEN TOMAATTIKASTIKE
- 2 - 3 rkl voita
- 1 kpl sipuli
- 3 - 4 kpl valkosipulinkynttä
- 1 rkl currya
- 1 tl hienonnettuja juustokuminan siemeniä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 dl vettä tai kasvislientä
- 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta korianteria
- TARJOLLE
- kurkumalla maustettua basmatiriisiä
- paahdettuja mantelilastuja
- mangochutneyta
- jogurttia
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota ne voissa yhdessä curryn ja juustokuminan kanssa. Kaada päälle tomaattimurska ja vesi. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi joukkoon jogurtti. Ripottele pinnalle korianteria.
- Paista kasvispyörykät garam masalan kanssa öljyssä, jotta ne saavat kauttaaltaan kauniin värin.
- Tarjoile keitetyn riisin, mangochutneyn ja luonnonjogurtin kera.