Intialaiset hirssinugetit garam masalalla, paahdetuilla kasviksilla ja dipillä

1 h 50:lle

Mausteiset Smart Mat -hirssinugetit intialaisittain maustettuna. Tarjoile lisukkeena esim. naan- tai ciabattaleipää.

Intialaiset hirssinugetit garam masalalla, paahdetuilla kasviksilla ja dipillä

Ainekset

  • 5 kg Smart Mat Intialaisia hirssinugetteja
  •   GARAM MASALA JA PAAHDETUT VIHANNEKSET
  • 2,5 kg paprikaa
  • 2,5 kg porkkanoita
  • 2,5 kg herkkusieniä
  • 2,5 kg sipulia
  • 5,5 kg lohkoperunoita
  • 10 tl rypsiöljyä
  • 5 tl garam masala -maustesekoitusta
  • 1 kg herneitä tai vihreitä papuja
  •   DIPPI
  • 1,5 kg raejuustoa
  • 1 kg kermaviiliä
  • 5 tl pakastepersiljaa
  • 10 tl sitruunamehua
  • 10 tl Felix Valkosipulitahnaa
  •   suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Lämmitä Smart Mat -hirssipihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. GARAM MASALA JA PAISTETUT VIHANNEKSET. Lohko vihannekset ja aseta vuokaan. Sekoita lohkoperunoiden ja öljyn kanssa. Mausta garam masalalla. Paahda 175 C uunissa noin 20 minuuttia ja sekoita lopuksi herneiden tai vihreiden papujen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. DIPPI. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.