Intialaiset hirssinugetit, raita, naanleipä ja paistetut punajuuret

50:lle

Intialaiset hirssinugetit, raita, naanleipä ja paistetut punajuuret

Ainekset

  • 4,5 kg Smart Mat Intialaisia hirssinugetteja
  •   RAITA
  • 3,5 kg turkkilaista jogurttia
  • 840 g mango chutneyta
  • 1,1 kg raastettuja porkkanoita
  • 1 tl cayennepippuria
  • 2 tl kuivattua minttua
  • 11 tl Felix Valkosipulitahnaa
  •   suolaa
  •   PAISTETUT PUNAJUURET
  • 2,5 kg Felix Lohkopunajuuria
  •   TARJOILUUN
  • 1 kg sipulia viipaloituna
  • 1,5 kg salaattisekoitusta
  • 3 kg intialaista naanleipää

Valmistusohje

  1. Lämmitä hirssinugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. RAITA. Sekoita kaikki ainekset jogurttiin.
  3. PAISTETUT PUNAJUURET. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla. Paista.