Inkivääri-limesilli maalaismunakas

45 min. 4:lle

Espanjalaistyylinen munakas ja sen päällä raikas silli on loistava ruoka lämpimänä tai kylmänä Tapas-palana. Uudet maut sillissä tuovat hienon uuden ajatuksen perinteiseen peruna-silliyhdistelmään.

Inkivääri-limesilli maalaismunakas

Ainekset

  • 1 prk Abban inkivääri-limesilliä
  • 10  varhaisperunaa
  • ½  purjo
  • kananmunaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl suolaa
  • kevätsipulin vartta
  • ½ ruukkua korianteria

Valmistusohje

  1. Keitä perunat kypsäksi. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.
  2. Lisää purjo sekaan ja mausta suolalla.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää pannulle. Paista kypsäksi.
  4. Lisää päälle sillit, silputtua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.