Hedelmäinen broileri-pastavuoka

1 h 100:lle

Täyteläinen broileripasta saa raikkautta Felixin Mangoisista kurpitsapaloista. Voit käyttää kurpitsapalojen tilalla muitakin Felixin tuotteita, kuten kultapikkelssiä tai kartanoherkkua

Hedelmäinen broileri-pastavuoka

Ainekset

  • 400 g pakastesipulikuutioita
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 6 kg broilerin paistisuikaleita
  • 12 l vettä
  • 1,5 dl sitruunatäysmehutiivistettä
  • 180 g purjosipulia
  • 120 g kanaliemijauhetta
  • 1,2 kg vaaleaa kastiketiivistettä
  • 160 g pizzakastiketta
  • 10 g valkosipulijauhetta
  • 10 g cayennepippuria
  • 10 g oreganoa
  • 15 g kuminajauhetta
  • 50 g pippurisekoitusta
  • 1,2 kg emmentaljuustoraastetta
  • 1 prk Felix Mangoiset kurpitsapalat
  • 2,8 kg capellipastaa

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli öljyssä. Nosta lämpöä ja lisää joukkoon broilerin paistisuikaleet. Paista broilereita hetki ja lisää joukkoon vesi, sitruunamehutiiviste, suikaloitu purjo, kanaliemijauhe, kastiketiiviste, pizzakastike, mausteet ja juustoraaste. Hauduta 10 minuuttia ja lisää kurpitsapalat.
  2. Mittaa pasta raakana GN-vuokaan ja kaada kuuma kastike tasaisesti päälle. Kypsennä broileripasta 160-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä 20 minuuttia.