Hedelmäinen broileri-pastavuoka

28:lle

Hedelmäinen broileri-pastavuoka

Ainekset

  • 0,030 l rypsiöljyä
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 3,000 l vettä
  • 0,060 l sitruunatäysmehutiivistettä
  • 1,600 kg broilerin paistisuikaleita
  • 0,060 kg purjosipulia
  • 0,030 kg kanaliemijauhetta
  • 0,300 kg vaaleaa kastiketiivistettä
  • 0,040 kg pizzakastiketta
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,300 kg emmentaljuustoraastetta
  • 0,015 kg pippurisekoitusta
  • 0,700 kg Felix Hedelmäsalsaa
  • 0,700 kg cappellipastaa

Valmistusohje

  1. Freesaa sipuli öljyssä, lisää vesi.
  2. Lisää broileri, purjo, kanaliemijauhe, vaalea kastiketiiviste, marinoitu pizzakastike, mausteet ja juustoraaste.
  3. Hauduta 10min, lisää Felix Hedelmäsalsa.
  4. Mittaa cappelipasta raakana GN-vuokaan, kaada kuuma kastike makaronien päälle.
  5. Kiertoilma 160 C noin 20 min. Anna vetäytyä 20 min.