Harissalla maustettu uunibroileri ja porkkanadippiä

1 h 2:lle

Harissalla maustettu uunibroileri ja porkkanadippiä

Ainekset

  • 1/2 ps Paulúns SuperRiisiä
  • PORKKANADIPPI
  • 3 - 4  keitettyä porkkanaa viipaleina
  • 1 rkl öljyä
  • valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 - 2 dl maustamatonta jogurttia
  •   suolaa
  •   tuoretta chiliä oman maun mukaan
  • UUNIBROILERI
  • 300 g broilerin rintafileetä
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2  sitruunan mehu
  • 1 rkl soijaa
  • 1/2-1 rkl harissatahnaa

Valmistusohje

PORKKANADIPPI

  1. Mausta keitetyt porkkanaviipaleet öljyllä, valkosipulimurskalla, juustokuminalla, kurkumalla, suolalla ja chilillä. Paahda uunissa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä, sekoita keskenään ja lisää joukkoon jogurtti. Tarkista maku.

UUNIBROILERI

  1. Mausta broileri ja paista uunissa 200 C kunnes liha on kypsää.
  2. Keitä Paulúns SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile broilerin sekä porkkanadipin kera.