Gremolatalohi
45 min.
4:lle
13
Gremolata on italialainen mausteseos persiljasta, sitruunasta ja valkosipulista ja se sopii erityisen hyvin kalan ja kanan maustajaksi.

Ainekset
- 4 palaa lohifilettä
- Paulúns SuperRiisiä
- GREMOLATA
- 2 luomusitruunaa
- 1 ruukku persiljaa silputtuna
- 3 valkosipulinkynttä puristettuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- SALAATTI
- keitettyä parsakaalia
- kirsikkatomaatteja halkaistuna
- sipulia silputtuna
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Valmista ensin gremolata-maustetahna. Purista sitruunoista mehu ja sekoita yhteen muiden gremolata-ainesten kanssa. Sivele lohifileet tahnalla ja paista uunissa 200 C kunnes lohi on kypsää.
- Keitä parsakaali kypsäksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile lohen ja salaatin kanssa.