Gremolatalohi

45 min. 4:lle

Gremolata on italialainen mausteseos persiljasta, sitruunasta ja valkosipulista ja se sopii erityisen hyvin kalan ja kanan maustajaksi.

Gremolatalohi

Ainekset

  • 4 palaa lohifilettä
  •   Paulúns SuperRiisiä
  • GREMOLATA
  • luomusitruunaa
  • 1 ruukku persiljaa silputtuna
  • valkosipulinkynttä puristettuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  •   suolaa
  •   mustapippuria
  • SALAATTI
  •   keitettyä parsakaalia
  •   kirsikkatomaatteja halkaistuna
  •   sipulia silputtuna
  •   suolaa
  •   mustapippuria

Valmistusohje

  1. Valmista ensin gremolata-maustetahna. Purista sitruunoista mehu ja sekoita yhteen muiden gremolata-ainesten kanssa. Sivele lohifileet tahnalla ja paista uunissa 200 C kunnes lohi on kypsää.
  2. Keitä parsakaali kypsäksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile lohen ja salaatin kanssa.