Granolapizza

20 min. 2:lle

Kesän helpoin ja ihanin jälkiruoka on tämä granolapizza! Rapean pohjan kruunaa raikas rahka-jogurttiseos ja makeat kauden marjat.

Granolapizza

Ainekset

  • 6 dl Paulúns Vadelma-kaakao granolaa
  • 1 dl vaahterasiirappia
  • 1 dl huoneenlämpöistä kookosöljyä (kiinteää)
  • 500 g maustamatonta jogurttia, rahkaa tai rahkajogurttia
  •   vadelmia
  •   mustikoita
  •   sitruunamelissan tai mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Kaada kulhoon granola ja nypi joukkoon kookosöljy. Lisää vaahterasiirappi ja sekoita hyvin. Muotoile granolapohja tarjoilulautaselle tasaiseksi levyksi ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  2. Ennen tarjoilua lisää päälle jogurtti, rahkajogurtti tai rahka sekä kauden marjoja. Koristele sitruunamelissan tai mintun lehdillä.