Granolapizza
20 min.
2:lle
5
Kesän helpoin ja ihanin jälkiruoka on tämä granolapizza! Rapean pohjan kruunaa raikas rahka-jogurttiseos ja makeat kauden marjat.

Ainekset
- 6 dl Paulúns Vadelma-kaakao granolaa
- 1 dl vaahterasiirappia
- 1 dl huoneenlämpöistä kookosöljyä (kiinteää)
- 500 g maustamatonta jogurttia, rahkaa tai rahkajogurttia
- vadelmia
- mustikoita
- sitruunamelissan tai mintun lehtiä
Valmistusohje
- Kaada kulhoon granola ja nypi joukkoon kookosöljy. Lisää vaahterasiirappi ja sekoita hyvin. Muotoile granolapohja tarjoilulautaselle tasaiseksi levyksi ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Ennen tarjoilua lisää päälle jogurtti, rahkajogurtti tai rahka sekä kauden marjoja. Koristele sitruunamelissan tai mintun lehdillä.