Felix Borschkeitto

100:lle

Täyteläinen borschkeitto niin arki- kuin juhlapöytäänkin. Keiton kaveriksi sopii hyvin smetana tai maustamaton tuorejuusto.

Felix Borschkeitto

Ainekset

Valmistusohje

  1. Esikäsittele ja suikaloi kaali vihannesleikkurilla. Paloittele pekoniviipaleet.
  2. Valuta Felix punajuurisuikaleet. Ota säilykelientä talteen.
  3. Kuumenna pata ja freesaa pekonipalat. Lisää joukkoon sipulit ja kaalit, kuullota hetki.
  4. Lisää vesi, tomaattipyre, lihaliemijauhe, laakerinlehti ja maustepippuri.
  5. Kypsennä keittoa kunnes kaali on puolikypsää. Lisää sitten joukkoon selleri- ja porkkanasuikaleet.
  6. Keitä kypsäksi ja lisää nakkipalat. Voit halutessassi freesata nakkipalat paistinpannulla ennen lisäämistä.
  7. Lisää punajuurisuikaleet ja hieman säilykelientä sekä suola.