Currysilli-wrap
30 min.
4:lle
3
Currysilli on tanskalaisten suosikki. Vastavaa tuotetta ei – ainakaan vielä – saa Suomesta. Niinpä curryinen maku tehdään itse. Currysilli-wrapit sopivat alkupalaksi, pikkusuolaiseksi, seisovaan pöytään… Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös maustesillifileitä.

Ainekset
- 1 prk Abban valkosipulisilliä
- 1 kpl omena
- 1 kpl maustekurkku
- 4 kpl kevätsipuleita
- CURRYKASTIKE:
- 150 g kevyt majoneesia
- 3 rkl ranskankermaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 1 rkl currya
- 0,25 tl pippuria
- LISÄKSI:
- 4 kpl tortillawrappeja (täysjyvä)
- hammastikkuja
Valmistusohje
- Leikkaa matjessilli, omena ja maustekurkku paloiksi ja kevätsipuli viipaleiksi.
- Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään. Mausta currylla ja pippurilla.
- Pyöräytä matjessilli, omena, maustekurkku ja kevätsipuli currykastikkeessa.
- Voitele puolet tortillawrapista curryseoksella ja kääri rullaksi.
- Leikkaa rullat sopiviksi paloiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla.
- Tarjoile palat hienosti vadilla.