Couscousleike, haudutettua punakaalia ja paistettuja porkkanoita
30 min.
50:lle
0
Lecoran couscouspohjaiset kasvisleikkeet ovat helppo pääraaka-aine maukkaaseen ateriaan. Valmista mehevä punakaalipelti ja rapeat voissa paistetut naattiporkkanat täydentämään annosta.

Ainekset
- 7,000 kg Lecora Couscousleike
- HAUDUTETTU PUNAKAALI
- 3,000 kg Felix Punakaalisalaatti
- 0,500 kg omenasuikale
- 0,250 kg punasipulisuikale
- 0,010 kg suola
- PAISTETUT PORKKANAT
- 3,750 kg naattiporkkana, pieni
- 0,200 kg laktoositon voi
- 0,010 kg suola
- 0,015 kg rakuuna, kuivattu
Valmistusohje
- Lämmitä couscousleikkeet uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Lisää punakaali, omenasuikale, punasipulisuikale sekä suola kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20minuuttia. Valuta ylimääräinen neste pois.
- Poista porkkanoista suurin osa naatista pois, halkaise ja paista pannulla voissa. Porkkanoiden pitää saada väriä, mutta ne saavat jäädä napakaksi. Mausta porkkanat suolalla ja rakuunalla.