Couscoushampurilainen

30 min. 10:lle

Rapeasta ja maukkaasta Lecoran couscouspihvistä syntyy erinomainen kasvishampurilainen. Raikkaalla guacamolella, paistetulla ananaksella ja Felixin kastikkeilla höystetty kokonaisuus toimii hyvin Oolannin sileiden ranskalaisten kanssa.

Couscoushampurilainen

Ainekset

  • 10 kpl Lecora couscouspihvi 70 g
  • 10 kpl ananasrengas
  • 10 kpl hampurilaissämpylä 60 - 80 g
  • 400 g guacamole
  • 150 g jääsalaatti
  • 200 g tomaattisiivu (2 kpl/annos)
  • 150 g punasipulirengas
  • 50 g Felix-kurkkusalaatti
  • 50 g Felix Ketchup
  • GUACAMOLE
  • 5 kpl avokado
  • 100 g tomaatti, valutettu ja silputtu
  • 50 g sipulisilppu
  • 2 rkl sitruunamehu
  •   ripaus suolaa, mustapippurirouhetta ja sokeria

Valmistusohje

  1. Paahda couscouspihvit rapeiksi tilkassa öljyä. Paista samalla pannulla ananasrenkaat ja lämmitä sämpylät. Levitä guacamolea sämpylän pohjalle ja kasaa päälle pihvi, ananasrengas, hienonnettua jääsalaattia, tomaattisiivut, punasipulirenkaat, kurkkusalaattia ja ketsupilla voideltu sämpylän kansi.

GUACAMOLE

  1. Valmista guacamole murskaamalla avokado tahnaksi ja sekoittamalla muut ainekset joukkoon. Jätä kivi massan keskelle, jotta tahna pysyy vihreänä.

Tarjoa lisukkeenna Oolannin ranskalaisia ja Felix Ketchuppia.