Chilimarinoitu pastasalaatti

100:lle

Chilimarinoitu pastasalaatti

Ainekset

  • 1,7 kg pasta simpukoita tms. (vesi kypsennykseen)
  • 4,0 kg pastaa kypsänä
  • 0,8 kg Felix Chilikastiketta
  • 0,1 kg valkosipulimurskaa, säilyke
  • 0,02 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,2 l rypsiöljyä
  • 1,0 kg Felix Kuutiokurkkua
  • 1,6 kg paprikakuutioita, pakaste
  • 2,0 kg Felix Kurpitsasalaattia
  • 0,4 kg mustia oliiveja viipaloituna

Valmistusohje

  1. Keitä pastat kypsiksi runsaassa vedessä. Huuhtele pastat kylmällä vedellä ja valuta huolellisesti.
  2. Sekoita keskenään marinadiksi Felix chilikastike, valkosipulimurska, mustapippurirouhe ja rypsiöljy. Sekoita marinadin joukkoon pastat. Anna marinoitua mielellään yön yli.
  3. Valuta Felix Kuutiokurkut, Felix Kurpitsasalaatti sekä oliiviviipaleet. Sulata pakastepaprikakuutiot.
  4. Sekoita marinoidut pastat ja muut salaatin raaka-aineet keskenään. Koristele halutessasi esim. basilikan lehdillä.