Chilimarinoitu pastasalaatti
100:lle
0

Ainekset
- 1,7 kg pasta simpukoita tms. (vesi kypsennykseen)
- 4,0 kg pastaa kypsänä
- 0,8 kg Felix Chilikastiketta
- 0,1 kg valkosipulimurskaa, säilyke
- 0,02 kg rouhittua mustapippuria
- 0,2 l rypsiöljyä
- 1,0 kg Felix Kuutiokurkkua
- 1,6 kg paprikakuutioita, pakaste
- 2,0 kg Felix Kurpitsasalaattia
- 0,4 kg mustia oliiveja viipaloituna
Valmistusohje
- Keitä pastat kypsiksi runsaassa vedessä. Huuhtele pastat kylmällä vedellä ja valuta huolellisesti.
- Sekoita keskenään marinadiksi Felix chilikastike, valkosipulimurska, mustapippurirouhe ja rypsiöljy. Sekoita marinadin joukkoon pastat. Anna marinoitua mielellään yön yli.
- Valuta Felix Kuutiokurkut, Felix Kurpitsasalaatti sekä oliiviviipaleet. Sulata pakastepaprikakuutiot.
- Sekoita marinoidut pastat ja muut salaatin raaka-aineet keskenään. Koristele halutessasi esim. basilikan lehdillä.